CBÜ Et Teknolojisi Laboratuvarı açıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü'nde Et Teknolojisi Laboratuvarı açıldı.

Google Haberlere Abone ol
CBÜ Et Teknolojisi Laboratuvarı açıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü'nde Et Teknolojisi Laboratuvarı açıldı. Keskinoğlu Şirketler Grubu’nun katkılarıyla kurulan laboratuvarın açılışını, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli yaptı.

Açılışta konuşan Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Semra Kayaardı, Keskinoğlu'nun bölümlerine ve üniversiteye her zaman destek olduğunu söyledi. Kayaardı, “Bu desteklerden biri de bölümümüz ve Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun birlikte düzenlemiş olduğu 2. Et Ürünleri Çalıştayı’dır. Bu çalıştayın bir çıktısı olan Et Teknolojisi Laboratuvarı’nın açılışını yaptık. Keskinoğlu ailesine ve Keskinoğlu Şirketler Grubu'na, bölümüm ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum.” dedi. Rektör Mehmet Pakdemirli de şunları söyledi: “Başta Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Semra Kayardı ve Keskinoğlu Şirketler Grubu olmak üzere laboratuvar için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu laboratuvarın kurulması, üniversite sanayi işbirliğinin gelişmesi adına çok önemlidir. Teknopark ve Tekmer’in kurulmasıyla bu işbirliği daha da güçlenecektir:”

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Pakdemirli tarafından, Keskinoğlu Piliç İşleme Tesisi Müdürü Ozan Özdil’e üniversitenin teşekkür plaketi ve teşekkür belgesi, Prof. Dr. Kayardı tarafından da İleri İşlem Tesisi Müdürü Fatih Çelik’e teşekkür belgesi verildi. CİHAN

Yorumlar