ÇATOM'daki bayanların el emeği, göz nuru görücüye çıktı

Ünye Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) yılsonu sergisiyle bir başarıya daha imza attı. Ünye’de ev hanımlarına iş imkânı sağlayan ÇATOM, yapılan el işi malzemelerini hanımlar marifetlerini el emeği göz nuru çalışmalarını ticaret...

Google Haberlere Abone ol
ÇATOM'daki bayanların el emeği, göz nuru görücüye çıktı

Ünye Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) yılsonu sergisiyle bir başarıya daha imza attı. Ünye’de ev hanımlarına iş imkânı sağlayan ÇATOM, yapılan el işi malzemelerini hanımlar marifetlerini el emeği göz nuru çalışmalarını ticaret borsasında sergiledi.

    Ticaret borsasında gerçekleştirilen ÇATOM yılsonu açılışına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, eski Çaybaşı Kaymakamı Berkay sönmez Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, iş adamları ve çok sayıda Ünyeli vatandaşın eşliğiyle açıldı.

Ünye ÇATOM Başkanı Selma Hasdemir açılış konuşmasında “burada yılsonu sergimizin açılışında bulunuyoruz kursiyerlerimiz sizlere tüm yıl boyunca yapmış oldukları el emeği göz nuru çalışmalarını sizlerin beğenisine sunacak” dedi.

    Sergi açılışına katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da açılış konuşmasında "Toplumda dezavantajlı grup olarak nitelediğimiz özellikle kadınlarımızın ihtiyaç sahiplerin el emeği ürünlerin ortaya çıkarılması anlamında ki emeğinden dolayı ÇATOM’u kutluyoruz. Bu sebepten belediye olarak her zaman yanlarında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Burada da bu güzel eserleri görme ve kamuoyuyla paylaşma fırsatı bulacağız. Ben emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum bu serginin ÇATOM’A Ünye ye hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

    Açılışa katılan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ise “Ünye ÇATOM daha önce de yurt dışında da Ünye ile alakalı önemli faaliyetlerde bulunmuştu. Artık Ünye Karadeniz’den Avrupa’ya açıldı. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde daha güzel yerlerde Ünye’nin sesi duyulacak bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum sergimizin de hayırlara vesile olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

    Açılışın ardından ticaret borsasında sergi de yer alan ürünler tek tek incelendi. CİHAN

Yorumlar