Canikli müteahhitlerden MHP'li Yiğit’e destek

Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit’e destek toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Canikli müteahhitlerden MHP'li Yiğit’e destek

Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit’e destek toplantısı düzenledi.

Toplantıya Samsun merkeze bağlı Canik İlçe Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit ile birlikte MHP Canik İlçe Teşkilat Başkanı Güner Akkurt, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı ve MHP Canik Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Ali Şener ve Canikli müteahhitler katıldı. Canikli müteahhitler olarak bu organizasyonun içinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz, "Bizler sadece Canik’te hizmet istiyoruz. Biz Canikli müteahhitleri bacasız fabrika olarak görüyorlar. Ama Canik’te biz de varız. 77 üyemiz ile derneğimiz dimdik ayakta duruyor. Bizim içimizden biri olan Sayın Atıf Yiğit bizi en iyi anlayacak kişidir. Onun için kendisine tam destek veriyoruz. Bizim için parti önemli değil. Atıf Yiğit’i en iyi biz tanıyoruz ve kendisine kefilim. Cenabı Allah’ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Allah’ın izniyle Sayın Atıf Yiğit 30 Mart tarihinden itibaren Canik’in yüzünü güldürecektir. Buna da inancım tamdır." dedi.

"CANİK’İ 5 YILDA DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Canikli müteahhitlere seslenen MHP Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit ise "Ben de sizlerin içinden biriyim. Sizleri çok iyi anlıyorum. Canik artık yabancı firmalara peşkeş çekilmeyecek. Ne yapılacaksa Canikli müteahhitler ve Canik esnafıyla birlikte yapılacak. Biz sizlerle ortak hareket ederek Canik’i kalkındıracağız. Sizler de şahit olacaksınız ki Canik’i 5 yılda marka bir ilçe haline getireceğiz. Bizler Canik’in 1 yıl sonrasını değil 50 yıl sonrasını düşünüyoruz. Yaklaşık 7 aydır Canik’te alanlardayız. Ve gördüğümüz ilgi bizleri mutlu ediyor. Allah’ın izniyle yüzde 81 ile bu seçimi alacağız." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar