Canikli: Kim ne yanlış yaparsa yapsın üzerine gidilecektir

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, yanlış yapanın kim olursa olsun üzerine gidileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Canikli: Kim ne yanlış yaparsa yapsın üzerine gidilecektir

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, yanlış yapanın kim olursa olsun üzerine gidileceğini söyledi. Canikli, “Her kim bunun üzerinden Türkiye’ye yönelik olarak bir planı varsa, onun da gereğini yapar hesabını sorarız.” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, bütçe görüşmelerinin kapanışında konuştu. Canikli, bütçe hazırlanış sürecinin zor olduğunu belirtti. “Paralar nereye gitti?” sorusuna cevap veren Canikli, “2002 yılındaki bütçede fakire yapılan yardım 1.1 milyar lirayken, 27.4 milyar lira 2013 bütçesinde fakire yapılan yardım. 2014 bütçesinde ise yüzde 18 olarak öngörülüyor.” diye konuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Canikli, “Bir operasyon yapılıyor. Bir takım iddialar var. 11 yıllık AK Parti iktidarında böyle iddialar ilk defa gündeme geliyor. Bazıları hüküm veriyor. Sanki her şey ispat edilmiş gibi. Kim ne yanlış yaparsa yapsın kim olursa olsun üzerine gidilecektir, gidiliyor. Böyle bir olay gündeme gelmişse kanallar açık, sistem yürüyor, hiçbir şey kapatılmıyor. Kim ne hata yapmışsa sonuna kadar üzerine gidiliyor. Her kim bunun üzerinden Türkiye’ye yönelik olarak bir planı varsa, onun da gereğini yapar hesabını sorarız.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar