Çanakkale'de adaylar oylarını kullandı

Çanakkale Belediye başkan adayları Ülgür Gökhan, Mehmet Daniş ve Halil Rüştü Akgün oylarını kullandıMerkezde 81 bin 957, il genelinde ise 379 bin 761 seçmenin katılacağı oy verme işlemi saat 08.

Google Haberlere Abone ol
Çanakkale'de adaylar oylarını kullandı

Çanakkale Belediye başkan adayları Ülgür Gökhan, Mehmet Daniş ve Halil Rüştü Akgün oylarını kullandı

Merkezde 81 bin 957, il genelinde ise 379 bin 761 seçmenin katılacağı oy verme işlemi saat 08.00’de başladı. İlk oyu, mevcut başkan ve CHP adayı Gökhan, eşi Hale Gökhan ile birlikte Çanakkale Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ndeki 1149 numaralı sandıkta kullandı. Çıkışta bir açıklama yapan Başkan Gökhan, “Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yaptık. İnşallah bugün de kampanya sürecinde olduğu gibi sakin ve huzurlu bir seçim geçireceğiz ve insanlar demokratik haklarını kullanmış olacaklar. Sonuç ne olursa olsun, her zaman bu kentte barışın ve özgürlüklerin hakim olması son derece önemli. Bu kentte her zaman kardeşçe yaşamanın şartlarını oluşturmamız lazım.” dedi.

AK Parti adayı olan Milletvekili Mehmet Daniş ise oyunu, Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu’nda kullandı. Eşi Sabriye Daniş ve oğlu Şamil Daniş ile birlikte giden Daniş, 1080 numaralı sandığa oy attı. Çıkışta bir açıklama yapan Daniş, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İnşallah Çanakkalemiz için de ülkemiz için de hayırlı olur. Şu ana kadar seçimler problemsiz sürüyor. Demokrasilerde son sözü halk söyleyecektir. Hepimiz için hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

MHP adayı Halil Rüştü Akgün de oyan Cevatpaşa Ortaokulu'nda kullandı. CİHAN

Yorumlar