Camiler Ramazan'a hazır

Yenimahalle Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan’ı tertemiz karşılamaya hazırlanıyor. Belediye ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların uğrak yeri olan camilerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Ramazan için temizlenip ilaçlanan camilerden...

Google Haberlere Abone ol
Camiler Ramazan'a hazır

Yenimahalle Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan’ı tertemiz karşılamaya hazırlanıyor. Belediye ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların uğrak yeri olan camilerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Ramazan için temizlenip ilaçlanan camilerden gül kokuları yükseliyor.

Belediye ekipleri, Yenimahalle sınırları içerisinde bulunan 250’ye yakın camiyi Ramazan’a hazır hale getirmek amacıyla yoğun bir mesai harcıyor.

Bölgedeki camilerin bakım ve onarımlarını tamamlayan ekipler, camilerin temizlik ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. İbadethaneler, halıların temizliğinden camlarına, abdesthanelerden ayakkabılıklarına kadar yeniden elden geçiriliyor.

SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

Hazırlıkları yakından takip eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,"Göreve geldiğimiz günden itibaren camii ve mescitlerimizin bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını belirli periyotlarla yaptık. Ramazan ayı boyunca temizlik çalışmalarını artıracağız. Yenimahalle halkının daha temiz ve sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için ekiplerimiz çalışıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar