Cami cemaatinden Kutlu Doğum programı

Antalya Muratpaşa Hacı Mehmet Durmaz Camii cemaati tarafından, Kutlu Doğum Haftası kapsamında program düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Cami cemaatinden Kutlu Doğum programı

Antalya Muratpaşa Hacı Mehmet Durmaz Camii cemaati tarafından, Kutlu Doğum Haftası kapsamında program düzenlendi. Programda, en çok hadis ezberleyen 50 kişiye tablet hediye edildi.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sas) doğum günü kapsamında kutlanan Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Dernek ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) yanı sıra cami cemaatleri de kutlamalara katılıyor. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yer alan Hacı Mehmet Durma Camii'nin cemaati de Peygamber Efendimiz’i (sas) gelecek nesillere anlatmak ve sevdirmek için kendi aralarında Kutlu Doğum programı organize etti.

Mehmet Durmaz Camii bahçesinde düzenlenen programa Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil Karaca, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Mehter takımının marşlarıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahilerin okunması ve yaş pasta kesimiyle devam etti. Daha sonra Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen hadis yarışmasında, en çok hadis ezberleyen 50 kişiye tablet hediye edildi. Yarışmada, 270 hadis ezberleyen Mustafa Kemal Aksakal birinci oldu. Yarışmaya katılan 300’e yakın çocuğa da ‘Hoşgeldin Ya Resulallah’ yazılı tişört ve kalem hediye edildi. Konuşmaların ardından katılımcılara yemek ikram edildi. CİHAN

Yorumlar