Çaldıkları televizyonu götüremeyince sokağa bıraktılar

Beyoğlu’nda bir evden çaldıkları LCD televizyonu götürmek isteyen hırsızlar araç bulamayınca taksi çağırdı.

Google Haberlere Abone ol
Çaldıkları televizyonu götüremeyince sokağa bıraktılar

Beyoğlu’nda bir evden çaldıkları LCD televizyonu götürmek isteyen hırsızlar araç bulamayınca taksi çağırdı. Taksicinin almadığı hırsızlar, çaldıkları televizyonu sokağa bırakarak kaçtı. Olay güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Olay, Beyoğlu Cihangir Mahallesi’nde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Kumrulu Sokak’ta girdikleri bir evden dev ekran LCD televizyon çalan iki hırsız, çaldıkları televizyonla bir süre sokakta yürümeye başladı. Bu şekilde yürünemeyeceğini anlayan hırsızlar, taksi tutup olay yerinden uzaklaşmak istedi. Bu durum üzerine biri televizyonun başında beklerken, diğeri taksi çağırmaya gitti. Ancak durumu fark eden taksici hırsızları aracına almadan olay yerinden uzaklaştı. Hırsızların dev ekran televizyonla sokakta gezdiklerinden şüphelenen bir sitenin güvenlik görevlisi, polisi arayarak ihbarda bulundu. Güvenlik görevlisinin polisi aradığını gören hırsızlar, televizyonu bir apartmanın duvarına dayayıp olay yerinden kaçtı.

Şüpheli şahısların televizyonla birlikte yürümesi ve televizyonu bırakıp uzaklaşmaları güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Hırsızların durumundan şüphelendiğini söyleyen güvenlik görevlisi Cebrail Akgül, “Biri televizyonla köşede bekliyordu, hareketleri çekinceliydi. Yanına yaklaşınca bir taksi geldi içinden bir kişi indi. Ancak taksici televizyonu görünce almadan gitti. Bende hemen 155’i aradım. Benim telefon ettiğimi görünce televizyonu bırakıp kaçtılar.” diye konuştu.

Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
CİHAN

Yorumlar