Çağlayan Bulut Koleji'nden bahar şenliği

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Özel Çağlayan Bulut Koleji’nin geleneksel hale getirdiği “Bahar Şenliği” yoğun bir katılımla gerçekleşti.Okulun bahçesinde gerçekleşen bahar şenliğinde şişme oyun parkurları, 7D sinema, kukla, sihirbaz,...

Google Haberlere Abone ol
Çağlayan Bulut Koleji'nden bahar şenliği

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Özel Çağlayan Bulut Koleji’nin geleneksel hale getirdiği “Bahar Şenliği” yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Okulun bahçesinde gerçekleşen bahar şenliğinde şişme oyun parkurları, 7D sinema, kukla, sihirbaz, keloğlan, hacivat-karagöz gösterileri, resim sergisi ve kermes gibi faaliyetler yapılırken Siverek halkının güzel bir gün geçirmesi sağlandı.

Okul aile birliği ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen şenlikte; öğrenciler, veliler ve öğretmen kaynaşma içinde hoşça vakit geçirdi. Okul Müdürü Ramazan Samsa, şenliğin bu sene diğer senelere göre daha çok katılımlı ve daha coşkulu geçtiğini belirterek,"Okul öğrencilerimize, velilerimize ve Siverek halkı ve öğrencilerine yönelik yaptığımız bu tür faaliyetler okulumuzun tanıtımı adına yararlı olduğuna inanıyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar