BYEGM Ankara Basın-Yayın İrtibat Birimi açıldı

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), Ankara Basın-Yayın İrtibat Birimi açıldı.

Google Haberlere Abone ol
BYEGM Ankara Basın-Yayın İrtibat Birimi açıldı

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), Ankara Basın-Yayın İrtibat Birimi açıldı. Basın Yayın Dairesi Başkanlığı altında kurulan birimin görev ve sorumluluk alanı içerisindeki iller; Bartın, Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak olarak belirlendi.

BYEGM’nün taşra teşkilatındaki hizmetlerinin il müdürlüklerinin bulunduğu illerde il müdürlükleri, bulunmayan illerde ise Valilik basın ve halkla ilişkiler müdürlükleri aracılığı ile yürütülmesinden doğan aksaklıkları gidermek amacıyla söz konusu birimin oluşturulduğu bildirildi.

Ankara Basın Yayın İrtibat Birimi’nde yapılacak işlemler ise şöyle sıralandı: “Basın Kartı başvuru işlemlerin tamamı; (http://www.byegm.gov.tr) internet sitesinden basın mensupları başlıklı menü kullanılarak, taleplerine göre ilgili linklerdeki beyannameler doldurularak gerçekleştirilmektedir. Elektronik ortamda doldurulan beyannamelerin onaylı bir suretinin, Ankara Basın Yayın İrtibat Birimi’ne tesliminin sağlanması gerekmektedir. Görev yeri ve ikamet adresi Ankara olan basın mensuplarının ‘Basın Kartı’ ile ‘Basın Trafik Kartı’ (BYEGM Ankara Basın Yayın İrtibat Birimi Konur Sokak No: 71/8 Bakanlıklar/Ankara) bulunan Ankara Basın Yayın İrtibat Birimi’nce teslim edilecektir.” CİHAN

Yorumlar