Büyükşehir milli okçu Hancı`ya ev, AFAD`a kurtarma aracı hediye etti

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2012 yılında Londra`da düzenlenen Paralimpik Oyunları`nda okçuluk dalında üçüncü olan engelli milli okçu Doğan Hancı`ya ev hediye etti.

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir milli okçu Hancı`ya ev, AFAD`a kurtarma aracı hediye etti

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2012 yılında Londra`da düzenlenen Paralimpik Oyunları`nda okçuluk dalında üçüncü olan engelli milli okçu Doğan Hancı`ya ev hediye etti.Küçükler, ayrıca İl Acil Durum ve Afet Müdürlüğü'ne bir araç hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar çerçevesinde Milli Sporcu Hancı'ya Büyükşehir Belediyesi tarafından ev hediye edildi. Erzurum Valiliği'nde düzenlenen törene Vali Ahmet Altıparmak katıldı. Altıparmak, "Milli sporcumuz Doğan Hancı`yı tebrik ediyorum. Paralimpik dalında sadece Erzurum`u değil dünyanın değişik köşelerinde Türkiye`yi temsil ederek bizleri duygulandırmıştır. Başarılarının devamını diliyorum. Onu yetiştiren anne, baba, her zaman yanında olan eşi ve çocuklarını tebrik ediyorum. Marifet iltifata tabidir. Doğan Beyefendi`nin bu marifeti de Büyükşehir Belediyesi tarafından ödüllendirilmiştir." dedi.

Küçükler ise, Büyükşehir Belediyesi Meclisi`nde alınan kararla milli sporcu Doğan Hancı`ya ev hediye etmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Daha sonra Vali Altıparmak ile Küçükler, evin anahtarını Doğan`ın eşi Hatice Doğan`a verdi. Anahtar teslim törenin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından AFAD'a 7 kişilik tam donanımlı kurtarma aracı hedi edildi. Aracın anahtarı Valisi Ahmet Altıparmak`a teslim edildi. CİHAN

Yorumlar