Büyükşehir futbol okulları açılıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları’nın açılışı perşembe günü, Başkan Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirilecek.Çukurova, Yüreğir, Seyhan ve Sarıçam’da faaliyet gösterecek Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları’nın...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir futbol okulları açılıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları’nın açılışı perşembe günü, Başkan Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Çukurova, Yüreğir, Seyhan ve Sarıçam’da faaliyet gösterecek Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları’nın açılışı perşembe günü saat 17.00’de Gençlik Stadı’nda yapılacak. Spor Okulları Koordinatörü Tekin İncebaldır, spor camiasını ve Adanalıları açılışa davet etti. Spor okullarında yetenekli çocuk ve gençleri keşfetmeyi, yeni nesli spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini ifade eden Tekin İncebaldır, “Vatanını, milletini, bayrağını seven, ülkesine gönülden bağlı, spora yatkın bir nesil yetişmesine katkı koymak bizim en önemli amacımız. Bunun yanında sporcu ahlakıyla yoğrulmuş, yetenekli çocuk ve gençlerimizi keşfetmek de temel hedeflerimiz arasında. Adana halkını ve spor camiasını açılışta bizlerle birlikte görmek istiyoruz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye spor okullarının kurulmasına verdiği destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar