Bursa'da dişhekimleri 'İmplantoloji'de Estetik Semineri'nde buluştu

BioHorizons- Umg Uysal Bursa Bölge Temsilciliği SP Dental ve Bursa İmplantoloji Derneği tarafından organize edilen İmplantoloji Seminerleri Serileri'nden dördüncüsü ‘İmplantoloji'de Estetik Semineri’ adıyla Bursa’da gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da dişhekimleri 'İmplantoloji'de Estetik Semineri'nde buluştu

BioHorizons- Umg Uysal Bursa Bölge Temsilciliği SP Dental ve Bursa İmplantoloji Derneği tarafından organize edilen İmplantoloji Seminerleri Serileri'nden dördüncüsü ‘İmplantoloji'de Estetik Semineri’ adıyla Bursa’da gerçekleştirildi. Marmara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Sertgöz tarafından Hilton Hotel'de verilen seminere yaklaşık 90 dişhekimi katıldı.

Prof. Sertgöz, dental implantoloji'de günümüzün güncel estetik konuları üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Semineri değerlendiren Prof. Sertgöz, katılımın ve ilginin memnuniyet verici bir seviyede olduğunu vurguladı.
Seminere katılan dişhekimleri ise düzenli olarak gerçekleştirilen program ile dental implantoloji'de güncel konular üzerine bilgilerini yenilediklerini ve mesleki gelişimleri için çok önemli organizasyonlar olduğunu ifade etti.

Bursa İmplantoloji Derneği Başkanı Dişhekimi Gürkan Kaya, kaybedilen dişin yerine çene kemiğine özel bir cerrahi tedavi yaklaşımıyla uygulanan dental implantların teknolojinin gelişmesiyle farklı alanlarda ad kullanıldığını söyledi. Kaya, “Bugün sadece kaybedilen dişin yerine uygulanan yapay bir diş olarak değil, estetik uygulamaların birinci derece ön planda tutulduğu özel cerrahi tedavi yaklaşımlarıyla orjinal dişe en yakın ağız ve çevre dokularıyla uyumlu dental implantların bu alanda yetkin dişhekimleri tarafından günümüzde layıkıyla uygulanmaktadır.” diye konuştu.

Kaya ayrıca İmplantoloji Seminerleri Serileri' nin periyodik olarak düzenli bir şekilde Bursa da gerçekleştirileceğini ifade etti.
CİHAN

Yorumlar