Bursa'da bir okul daha spor salonuna kavuştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu törenle hizmete açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da bir okul daha spor salonuna kavuştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sağlıklı, sporcu, disiplinli ve idealist gençler yetiştirme hedefi doğrultusunda bu dönem 116’ncı tesisi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada yeni stadyum, raylı sistem yatırımları, belediye hizmet binası, bilim teknoloji merkezi ve büyük parklarla Bursa’yı geleceğe taşıyacak önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi. Ulaşımdan spora, tarihi eserlerin restorasyonundan çevre yatırımlarına kadar her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarını hatırlatan Başkan Altepe, şunları kaydetti: "Biz Bursa’yı seviyoruz, Bursa’ya hizmet etmeyi seviyoruz. Bu sevgimizi de sözle değil eserlerimizle gösteriyoruz. Dönem başında Bursa’nın sporda da marka bir kent olmasını kendimize hedef olarak belirledik. Bu hedefimiz doğrultusunda bugün 116’ıncı spor tesisimizi açıyoruz. Türkiye’de en fazla spor tesisi yapan belediye olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlıklı bir toplumu ancak sağlıklı bireyler oluşturur. Biz de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin sağlıklı, sporcu, disiplinli ve idealist bireyler olmasını istiyoruz. İnanıyorum ki bu tesislerle öğrenci sporcularımız da gerek ulusal gerek uluslararası müsabakalarda kentimizi en iyi şekilde temsil edecek. Yeni şampiyonlar bu tesislerde yetişecek."

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de okullarda soba başında ısınmaya çalıştıkları günleri hala çok iyi hatırladıklarını belirterek, şimdi öğrencilerin çok şanslı olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından salonun açılış kurdelesini kesen Başkan Altepe ve protokol üyeleri daha sonra basket atışı yapıp, voleybol oynayarak, salonu fiilen de kullanıma açmış oldu. CİHAN

Yorumlar