Bursa Teknik Üniversite, Üniversite Tanıtım Fuarı'na katıldı

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), Kocaeli’nde gerçekleştirilen, Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DOMİF) ile birlikte düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı’na katıldı.Toplam 310 adet standın kurulduğu fuarda yer alan...

Google Haberlere Abone ol
Bursa Teknik Üniversite, Üniversite Tanıtım Fuarı'na katıldı

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), Kocaeli’nde gerçekleştirilen, Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DOMİF) ile birlikte düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı’na katıldı.

Toplam 310 adet standın kurulduğu fuarda yer alan Bursa Teknik Üniversite, öğrencilerin yoğun ilgisini gördü. BTÜ de üniversite adayı gençler tarafından gösterilen ilgiye karşılık, Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Aygün ile birlikte Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın personelinden oluşan tanıtım grubuyla, standı ziyaret edenlere üniversite hakkında detaylı bilgi verdi.

İş hayatında nitelikle ve kalifiye eleman açığının giderilmesi, nitelikli işsizi işverenle buluşturmayı hedefleyen '4üncü Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nın (DOMİF) sonunda, Bursa Teknik Üniversitesine Fuarın organizasyon heyeti tarafından plaket takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar