Bursa Kamu Hastane Birliği çalışanları paylaşım toplantısında buluştu

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Almira Otel’de 'Çalışan Paylaşım Toplantısı' yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bursa Kamu Hastane Birliği çalışanları paylaşım toplantısında buluştu

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Almira Otel’de 'Çalışan Paylaşım Toplantısı' yapıldı. Tıbbi, Mali ve İdari Hizmetler Başkanlığı personelinin katıldığı toplantıda konuşan Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, bir yıl boyunca nitelikli sağlık hizmetlerine erişim adına yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yeni kurulan bir birlik olarak ilk etapta acil olarak neşter atılması gereken konulara eğildiklerini dile getiren Baştuğ, şunları ifade etti: “Birliğimizin tepe yönetimini oluşturan Tıbbi Hizmetler Başkanlığımız, Mali Hizmetler Başkanlığımız ve İdari Hizmetler Başkanlığımızın koordinasyonunda kurumlarımızda yapısal ve idari anlamında revizyonlar yaptık. Attığımız tüm bu adımlar mevcut hizmetlerin iyileştirilerek ve sürdürülebilir hale gelmesi ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetinden eksiksiz bir şekilde yararlanması içindi. Çok şükür bu yönde attığımız adımlar bugüne kadar tümüyle karşılık buldu ve vatandaşlarımıza hizmet sunma açısından kurumu zafiyete uğratacak herhangi bir aksaklık yaşamadık. Bundan sonra da herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmak şöyle dursun, her daim kamu yararını gözeterek, şeffaf bir yönetimle sizlerle çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum.”

Baştuğ’un açılış konuşmasının ardından, Kişisel Gelişim Uzmanı Yusuf Özkan Özburun seminer verdi. Özburun, kurum kültürü ve kurumsal alışkanlıklardan söz ederek, kurum personeli arasında sağlıklı bir iletişim sürecinin yakalanmasının önemine değindi. 10 temel sosyal hastalıktan da bahseden Özburun, kurumda verimlilik üretilmesi için nasıl bir hareket alanı oluşturulması gerektiği konusunda da katılımcıları bilgilendirdi.

Program, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik bünyesindeki her başkanlığın kendi ekibini tanıttığı ve 2013 yılı boyunca yapmış olduğu çalışmalardan oluşan sunumlar ile devam etti. CİHAN

Yorumlar