Burç Ceyhan Koleji’nde bahar şenliği coşkusu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 8 yıldır eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Burç Ceyhan Koleji tarafından Geleneksel Bahar Şenliği düzenlendi.Okulun bahçesinde yapılan bahar şenliği öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle çok coşkulu ve bir...

Google Haberlere Abone ol
Burç Ceyhan Koleji’nde bahar şenliği coşkusu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 8 yıldır eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Burç Ceyhan Koleji tarafından Geleneksel Bahar Şenliği düzenlendi.

Okulun bahçesinde yapılan bahar şenliği öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle çok coşkulu ve bir o kadar heyecanlı geçti. Birbirinden ilginç yarışmaların olduğu şenlikte kaligrafi, takı tasarım, ata binme, yüz boyama, İngilizce, akıl oyunları ve üretkenlik gibi stantlar kuruldu. Etkinlikler bunlarla bitmedi. Oyun parklarının ve görsel sanatlar yerleştirme sergisinin açılmasının yanı sıra en yavaş bisiklet sürme yarışı, sandalye kapma yarışı, halat çekme yarışı, top sektirme yarışı, illüzyon gösterileri, 5-6 yaş resim boyama yarışması, uzaktan kumandalı araba yarışı, en yükseğe uçurtma uçurma, en hızlı balon şişirme yarışması gibi çeşitli oyunlar sergilendi. Okulun anasınıfı öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin performansları da katılımcılardan tam not aldı. Anasınıfına yapılan resim boyama yarışmasında ise katılan tüm öğrencilere katılım belgesi, ilk 3’ e giren öğrencilere ise bisiklet, scooter ve uzaktan kumandalı araba hediye edildi. Burç Ceyhan Koleji Müdürü Evliya Demiraslan, bahar şenliğine katılan tüm veli ve öğrencilere teşekkür ederken, öğrencilerin yıl içerisindeki yoğun çalışma temposunu yavaş yavaş geride bıraktıklarını söyledi. Demiraslan, “Bahar şenliği hepimizi motive etti ve gücümüze güç kattı.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar