Bulanık’ta seyyar satıcılara pazar yeri kuruluyor

Muş’un Bulanık Belediyesi, ilçe merkezinde kaldırım ve yol kenarlarına tezgah açan seyyar satıcılara yeni Pazar yeri kuruyor. Muş’un Bulanık ilçe merkezinde kaldırım ve yol kenarlarına tezgah açarak seyyar satıcılık yapan esnaflara...

Google Haberlere Abone ol
Bulanık’ta seyyar satıcılara pazar yeri kuruluyor

Muş’un Bulanık Belediyesi, ilçe merkezinde kaldırım ve yol kenarlarına tezgah açan seyyar satıcılara yeni Pazar yeri kuruyor.

Muş’un Bulanık ilçe merkezinde kaldırım ve yol kenarlarına tezgah açarak seyyar satıcılık yapan esnaflara Belediye tarafından yeni alan tahsis ediliyor. Aslanpaşa Caddesi üzerinde bulunan 600 metrekarelik boş alanda yapılan düzenleme çalışmalarının ardından alan Pazar yeri olarak seyyar satıcıların kullanımına açılacak. Belediye tarafından boşlatılan kaldırımların yaya ve trafik akışını rahatlatarak ilçeye güzel bir görünüm kazandırması, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, seyyar satıcıların kaldırılması için gelen talepler doğrultusunda halk pazarı açma kararı alındı. Bir çok noktada tezgah açarak geçimini sağlayan vatandaşları mağdur etmemek için Belediye tarafından açılacak olan pazar yerine 30 seyyar satıcının taşınacağı belirtildi. Alanda yapılan zemin düzenlenmesinin ardından etrafı duvarlarla örülerek kullanıma hazır hale getirilen pazar yerine kura çekiminden sonra seyyar satıcılar taşınacak.

CİHAN

Yorumlar