Buhar kazanı patladı, borusu internet kafeye düştü

Gaziantep'te yaklaşık 4 gün önce faaliyete başlayan ekmek fırınında buhar kazanı patladı. Patlamada 2 kişi yaralandı. Duvarı delerek bitişikte bulunan internet kafenin ortasına düşen kazana ait borunun yaşattığı panik ise güvenlik kameralarınca...

Google Haberlere Abone ol
Buhar kazanı patladı, borusu internet kafeye düştü

Gaziantep'te yaklaşık 4 gün önce faaliyete başlayan ekmek fırınında buhar kazanı patladı. Patlamada 2 kişi yaralandı. Duvarı delerek bitişikte bulunan internet kafenin ortasına düşen kazana ait borunun yaşattığı panik ise güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

Olay Şahinbey ilçesine bağlı Karataş Mahallesi'ndeki 418 nolu sokakta meydana geldi. 4 gün önce faaliyete geçen ekmek fırınına ait buhar kazanı öğle saatlerinde büyük bir gürültüyle patladı. Yaşanan patlamanın etkisiyle fırın içerisinde bulunan Halil Gürbüz (12) ve o sırada yoldan geçen Eyüp Dağhan (13) yaralandı. Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, patlamanın etkisiyle fırının bitişiğinde bulunan internet kafede ise büyük bir panik yaşandı. Buhar kazanına ait boru, patlamanın etkisiyle duvarı delerek internet kafenin içerisine düştü. Müşterilerin olay anında yaşadığı panik ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

İnternet kafe sahibi Bülent Serin, büyük bir panik yaşandığını söyleyerek, "İçeride 15'e yakın müşterim vardı. Bir anda patlama sesi geldi. Boru duvarı geldi. Direkt işyerinin ortalık yerine düştü ve karşı duvarlara vurdu. Şükür ki herhangi bir can kaybımız yok." dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar