Bu bölgelere kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara ve çevresinde, Balıkesir , Manisa, Çanakkale , İzmir , Bursa , Kütahya ve Bilecik'te gökgürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Bu bölgelere kuvvetli yağış uyarısı!
Vatandaşın hazırlıksız yakalanmaması için (dolu , yağış anında kuvvetli rüzgar , ulaşımda aksamalar , yıldırım vb) tedbirli olunmasını istedi.

Ankara ve Çevresinde Yerel Gök Gürültülü Sağanak Yağış

Ankara'nın güneybatı ilçelerinde ( Polatlı , Bala ve Haymana) başlayan gök gürültülü sağanak yağışların 15:30 - 19:00 saatleri arasında Ankara il genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

Çanakkale , Balıkesir , İzmir ve Manisa'da Gökgürültülü Sağanak Yağış

Balıkesir ve İzmir radarında alınan sonra verilere ve incelemelere göre: Çanakkale'nin güneydoğu ilçeleri (Çan , Bayramiç , Yenice) Balıkesir ilinin güney ve doğusu (Balya , İvrindi , Savaştepe , Bigadiç , Dursunbey ve Sındırgı) , İzmir ilinin kuzey ilçeleri (Bergama , Kınık) ve Manisa ilinin kuzeyinde Manisa merkez , Saruhanlı  , Akhisar , Soma , Gördes , Kırkağaç) gökgürültülü sağanak yağış olması bekleniyor.

Marmara'nın Güneyi'nde Kuvvetli Yağış Bekleniyor

İzmir ve Balıkesir Radarından alınan son görüntüler ve yapılan meteorolojik analizlere göre: Bugün öğleden sonra Balıkesir ve Bursa'nın güneyi ile Bilecik ve Kütahya'da meydana gelecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumlar