'Bu Benim Eserim’ sergisinde 23 proje ile Bursa başı çekiyor

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) iş birliği ile düzenlenen ‘Bu Benim Eserim’ proje çalışması bölge sergisi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde açıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Bu Benim Eserim’ sergisinde 23 proje ile Bursa başı çekiyor

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) iş birliği ile düzenlenen ‘Bu Benim Eserim’ proje çalışması bölge sergisi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde açıldı. 8 ilin yer aldığı sergiye 23 proje ile katılan Bursa, sergiye en çok proje gönderen il oldu.

    Eskişehir’de gerçekleştirilen ‘Bu Benim Eserim’ proje sergisinde Bursa ve Eskişehir’in yanı sıra Çanakkale, Bilecik, Balıkesir, Afyonkarahisar, Yalova ve Kütahya’dan gelen projeler yer alıyor.

    Öğrenciler tarafından fen bilimleri ve matematik dalında hazırlanan toplam 92 proje sergileniyor. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi spor salonunda 3 gün boyunca sergilenecek projelerden TÜBİTAK Bilim Kurulu Heyeti tarafından seçilen 9 proje bölgeyi temsil etmek için Ankara final sergisine gönderilecek.

    BU BENİM ESERİM PROJE ÇALIŞMALARINDA BURSA BİR ADIM ÖNDE

    Bursa, bölge sergisine en fazla proje gönderen il oldu. Etkinliğe 23 proje ile katılan Bursa bölge sergisine en çok proje gönderen il olma başarısı gösterdi. Bu Benim Eserim Eskişehir bölge sergisine katılan öğrenciler, burada başarılı olarak Ankara final sergisinde Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyor.

    İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Yürük ve proje koordinatörü Hasan Söylemez açılış sergisine katılarak Bursa’dan gelen proje danışman öğretmen ve öğrencilerini yalnız bırakmadı. CİHAN

Yorumlar