Britanyalı Kadın, Çocuğunun Arkadaşıyla Cinsel İlişkiye Girdi

İki çocuk annesi bir kadın, 15 yaşındaki bir gençle cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla yargılandığı davada suçunu itiraf etti ve elini kolunu sallayarak evine döndü.

Google Haberlere Abone ol
Britanyalı Kadın, Çocuğunun Arkadaşıyla Cinsel İlişkiye Girdi

Galler'de iki çocuk anası bir kadın, 15 yaşındaki bir gençle cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla yargılandığı davada suçunu itiraf etti. Kelly Richards isimli kadın, çocuğun annesinin seks muhteviyatlı telefon konuşmalarını kayda alıp polise ihbarda bulunmasının arkasından yakalandı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Merthyr Tydfil Ceza Mahkemesi'nde görülen davada; Richards'ın 2012 yılında üç ay boyunca ilişi yaşadığını itiraf ettiği çocuğun, oğlunun arkadaşı bulunduğu ve evlerine oyun oynamaya geldiği anlatım edildi. Mahkemede 34 yaşındaki kadının küçük çocuğa 'Bu yaptığımızı kimseye anlatma yok ise yakalanırım' dediği de aktarıldı.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRMİŞ

Savcı Roger Griffiths, ikilinin Richards'ın kocası Paul'la kavga ettikten sonra cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti: 'Bayan Richards, yatak odasında ağlıyordu ve çocuk onu yatıştırmak için odaya girdi. Bayan Richards da onu öpmeye başladı ve iş cinsel ilişkiye kadar vardı.'

ANNESİ FARK ETMİŞ

Mahkemede 15 yaşındaki çocuğunun annesinin vaziyetten şüphelenip oğlunun telefonunu elinden aldığı ve konuşmalarını ve mesajlarını takip edebilmek için yeni bir sim kart verdiği de anlatım edildi.

Yargıç, Richard Twomlow, suçunu itiraf ettiği için Richards'a iki sene ertelenmiş hapis ve cinsel suçlardan dolayı çocuklara yaklaşmama cezası verdi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar