Boztaş: Hedefimiz MATSO'yu A sınıfı oda haline getirmek

Antalya Manavgat Sanayi ve Ticaret Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, hedeflerinin, odalarını A sınıfı bir oda haline getirmek olduğunu söyledi.MATSO nisan ayı Olağan Meclisi Toplantısı'nı Meclis Başkanı Kerim Erdem başkanlığında yaptı....

Google Haberlere Abone ol
Boztaş: Hedefimiz MATSO'yu A sınıfı oda haline getirmek

Antalya Manavgat Sanayi ve Ticaret Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, hedeflerinin, odalarını A sınıfı bir oda haline getirmek olduğunu söyledi.

MATSO nisan ayı Olağan Meclisi Toplantısı'nı Meclis Başkanı Kerim Erdem başkanlığında yaptı. Toplantıda, 2014 yılı mart ayı mizan, gelir ve gider bütçesi, durum analizi görüşülerek onaylandı. Başkan Boztaş, oda faaliyetleri ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde göreve gelen büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarını tebrik eden Boztaş, oda meclis üyesi olan Ahmet Güven, Hasan Çetin ve Demir Durar'ın belediye meclisi üyesi seçilmesinden dolayı başarı diledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) akreditasyon sistemine oda olarak tabi olduklarını belirten Boztaş, hedeflerinin, üyesi mutlu bir oda, ekonomisi güçlü bir Manavgat olarak A sınıfı oda seviyesine getirmek olduğunu kaydetti. Kurumsallaşma çalışmaları kapsamında, oda personeline yönelik verilen eğitimlere de değinen Başkan Boztaş, diksiyon, hitabet ve beden dili eğitimi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi düzenlediklerini söyledi. Boztaş, bu tür eğitimlerdeki amaçlarının, personelin eğitilmesiyle birlikte üye memnuniyetinin de artırılması olduğunu ifade etti.

CİHAN

Yorumlar