Bozdağ Yamaç Paraşütü Yarışması'nda bir kişi hayatını kaybetti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde düzenlenen Yamaç Paraşütü Yarışması'nda bir paraşütçünün yaşamını yitirdiği, diğerin ise iniş esnasında dengesini kaybetmesi sonucu sağ el bileğini kırdığı bildirildi.İzmir Valiliği'nden yapılan yazılı...

Google Haberlere Abone ol
Bozdağ Yamaç Paraşütü Yarışması'nda bir kişi hayatını kaybetti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde düzenlenen Yamaç Paraşütü Yarışması'nda bir paraşütçünün yaşamını yitirdiği, diğerin ise iniş esnasında dengesini kaybetmesi sonucu sağ el bileğini kırdığı bildirildi.

İzmir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Manisa Sportif Havacılık Kulübü derneği başkanlığıca 17-19 Mayıs 2014 tarihlerinde icra edilen Ödemiş Bozdağ Yamaç Paraşütü yarışmasında 18 Mayıs 2014 saat 13.30 sıralarında 1974 doğumlu Gaziantep nüfusuna kayıtlı Tolkar Uslu atlayıştan kısa bir zaman sonra dengesini kaybederek Ödemiş Avcılar Çeşmesi yakınlarındaki kayalık bölgeye çarparak vefat etmiştir. 18 Mayıs 2014 saat 13.40 sularında 1991 doğumlu Ankara nüfusuna kayıtlı Selçuk Özcan isimli vatandaşımız ise Ödemiş Zeytinlik Mahallesi'ne iniş yaparken dengesini kaybetmesi sonucu sağ el bileğinde kırık oluşmuş ve hemen Ödemiş Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Hayati tehlikesi yoktur." denildi.

CİHAN

Yorumlar