Boydak Vakfı bin aileye alışveriş çeki dağıtacak

Kayseri Kocasinan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede bin aileye Ramazan ayında alış veriş çeki dağıtılacak. Çekler dağıtılmak üzere...

Google Haberlere Abone ol
Boydak Vakfı bin aileye alışveriş çeki dağıtacak

Kayseri Kocasinan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede bin aileye Ramazan ayında alış veriş çeki dağıtılacak. Çekler dağıtılmak üzere Kocasinan İlçe Kaymakamına teslim edildi.

Kocasinan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı arasında Kocasinan Bölgesinde ikamet eden muhtaç durumda bulunan vatandaşlara Ramazan Ayında Alışveriş Çeki dağıtılması için protokol imzalandı.

Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan bin adet alışveriş çeki Vakıf Müdürü Mutlu Demirkan tarafından Kocasinan Kaymakamı Ali Candan’a teslim edildi. Kaymakam Candan, yaptığı konuşmada, “Ramazan ayında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak yoğun çaba sarf ettik. Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan bu alışveriş çeklerinin de vatandaşlarımıza dağıtılması görevini üstlendik. Muhtaç durumda bulunan vatandaşlarımıza bin adet çek sahiplerine teslim edilecek. Buradan Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Mütevelli Heyeti üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı Müdürü Mutlu Demirkan, her yıl Ramazan ayında dağıtılması için alışveriş çeki hazırladıklarını belirterek, “Bu yıl Kocasinan Bölgesinde bin aileye Kocasinan Kaymakamlığı aracılığı ile bu çekleri dağıtacağız. Kocasinan Kaymakamımız Ali Candan’a bu çeklerin vatandaşlarımıza ulaştırılması hususunda göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar