Boydak Holding'den Başkan Ekici'ye hayırlı olsun ziyareti

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.    Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Boydak Holding'den Başkan Ekici'ye hayırlı olsun ziyareti

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın yanı sıra Boydak Holding İdari İşler Müdürü Ekrem Baktır, Boydak Holding Genel Sekreteri Ahmet Ulaş Öztürk katıldı.

    Ziyarette konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Hacılar Belediye Başkanlığı'na seçilen Dr. Doğan Ekici'ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Boydak, "Hacılar için inşallah güzel hizmetlere vesile olur. Büyükşehir Belediyesi'nin her türlü hizmetlerden istifade etmemiz gerekiyor. Hacılarımız, Kayserimizin lokomotif ilçelerinden bir tanesidir. Sanayileşmede ve işsizlik de sorun yaşamayan bir ilçemiz. İstanbul Sanayi odası rakamlarına göre ilk 500 ve ikinci 500'e en çok şirket veren bir ilçemiz. Türkiye'de ki ilçeler arasında gelişmişlik sıralamasında ilk sıraya gelen bir ilçemiz. Bundan sonra ilçemizin büyükşehirin nimetlerinden istifade etmesi gerekir. Bu dönemde turizm ile toplu konut ve yollar ile ihya olması gerekiyor. Bunlarla ilgili zaten başkanımızın Büyükşehir belediyesi ile bir çalışma gerçekleştirdiğini biliyoruz. Bu projeleri hayata geçireceklerine canı gönülden inanıyoruz. Bizlerde işadamları olarak her zaman olduğu gibi şimdide maddi manevi üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız." dedi.

    Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi. CİHAN

Yorumlar