Boyabat'ta fırınlara tekli ekmek bulundurma şartı

Sinop Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, fırınlara tekli ekmek şartı getirdiklerini, bunu yapacakları denetimlerle takip edeceklerini söyledi.Vatandaşların fırınlarla ilgili şikayeti üzerine Boyabat’ta ekmek üretimi yapan fırıncılarla...

Google Haberlere Abone ol
Boyabat'ta fırınlara tekli ekmek bulundurma şartı

Sinop Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, fırınlara tekli ekmek şartı getirdiklerini, bunu yapacakları denetimlerle takip edeceklerini söyledi.

Vatandaşların fırınlarla ilgili şikayeti üzerine Boyabat’ta ekmek üretimi yapan fırıncılarla bir araya gelen Çakıcı, şikayetlerin minimuma düşürülmesi konusunu görüştü. Vatandaşın daha çok nöbetçi fırın uygulaması ile tekli ekmek konusunda şikayetlerde bulunduğunu dile getiren Çakıcı, bu konuda fırıncılardan yeni tedbirler almalarını istedi.

Problem değil çözüm üretmek için birlikte çalışmaya mecbur olduklarını ifade eden Çakıcı, ‘‘Boyabat halkımızın tüm sorunlarını her zaman dinleyip çözüm bulma noktasında yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Halkımızdan hiç kimse şikayetini sunmadan belediyeden ayrılmayacaktır. Biz burada çözüm noktasıyız. Ve elimizden geleni de yapmaya gayret göstereceğiz. Bunun için buradayız.’’ diye konuştu.

Toplantıda haftalık yapılan nöbetçi fırın uygulamasında değişikliğe gidildi. Daha önce 3 fırın nöbetçi olarak çalışırken, bundan böyle 4 fırın çalışacak. Ayrıca ikili ekmeğin yanında fırınlarda tekli ekmek bulundurma zorunluluğu da getirildi. Sıkıntıların aza indirilmesi için zabıtalar sık sık kontrollere çıkacak ve denetim yapacak.

CİHAN

Yorumlar