Boşanmak isteyen eşini hastanelik etti

Maltepe'de, boşanma aşamasında olan bir kadın eşi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövüldü.

Google Haberlere Abone ol
Boşanmak isteyen eşini hastanelik etti

Maltepe'de, boşanma aşamasında olan bir kadın eşi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövüldü. Ağır yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 08.30 sıralarında Girne Mahallesi Çiftlik Sokak Sanatçılar Sitesi'nde meydana geldi. İddialara göre daha önce de devalarca şiddet gören Ayşe B. (48), boşanmak için dava açtı. Sabah saatlerinde kapıya gelen eşi Mustafa B.'nin (49) görüşme isteği üzerine dışarıya çıkan Ayşe B. dışarıda saldırıya uğradı. Herkesin gözü önünde Ayşe B.'ye defalarca vuran Mustafa B., daha sonra kadının kafasını kaldırım taşlarına vurdu. Durumu gören vatandaşlar yardıma koştu. Öfkeli kocanın elinden güçlükle kurtarılan kadın çeşitli yerlerinden ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Mustafa B.'yi gözaltına aldı. Önce polis otosuna bindirilen yaralı kadın daha sonra ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralı kadının vücudunda kırıklar olduğu belirlendi.

Eşi tarafından hastanelik edilen Ayşe B.'nin komşuları, kadının daha önce de defalarca şiddet gördüğünü söyledi. Bir komşusu, "Ben camdan bakarken gördüm. Kocası feci şekilde dövüyordu. Sonra zavallı kadının kafasını yerlere vurdu. Yardımına koştuk. Bu hale geldi." dedi. CİHAN

Yorumlar