Bonzai isyanı sokağa taştı

Sakarya’da bonzai isyanı sokağa taştı. Raporlara göre, Türkiye’de en çok sentetik uyuşturucu bonzai kullanan yerleri başında gelen Sakarya’da bir grup genç eylem yaparak seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı. Sakaryaspor taraftarları...

Google Haberlere Abone ol
Bonzai isyanı sokağa taştı

Sakarya’da bonzai isyanı sokağa taştı. Raporlara göre, Türkiye’de en çok sentetik uyuşturucu bonzai kullanan yerleri başında gelen Sakarya’da bir grup genç eylem yaparak seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı.

Sakaryaspor taraftarları Tatangalar’ın da destek verdiği eylemde gençler, ‘Analar ağlamasın, kardeşlerimiz ölmesin’ sloganıyla Şemsiyeli Park önünde bonzai protestosu yaptı. ‘Biz bu semtte ağabeyler ve kardeşler olarak bonzai ve jamaika içmiyoruz, içirmiyoruz’, ‘Yüreği, evladı, kardeşi, vicdanı olanlara; sessiz kalma Sakarya uyuşturucuya hayır', ‘Uyuşturucu gençliğin katilidir’, 'Bir neslin yok olmasına hayır’ yazılı dövizler taşıdı, ‘İçme içirme şehrine sahip çık' sloganı attı. Araç sürücüleri de kornalara basarak gençlere destek verdi.

'BU SOKAKLARIN HAYKIRIŞI'

Eylemde grup adına açıklama yapan Fatih Şimşek, bir neslin kaybolduğunu belirterek yetkililerden önlem almalarını istedi. Şimşek, "Adı, sokağı, semti kim olursa olsun her şeyden önce biz insanız. Biz bu belanın, bu şehirden, bu semtlerden kısacası bu kardeşlerimizin üstünden yok olup gitmesini istiyoruz. Bir nesil kayboluyor. İnsanlar bunun ya farkında ya değil. Bu haykırış sokakların haykırışı." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar