Bombalı saldırıların failleri yakalandı

Batman Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan noter ve özel bir öğrenci yurduna bombalı saldırı olayının failleri oldukları ileri sürülen 2 kişi yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Bombalı saldırıların failleri yakalandı

Batman Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan noter ve özel bir öğrenci yurduna bombalı saldırı olayının failleri oldukları ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Batman Valiliği yaptığı açıklamada, emniyet müdürlüğü ekiplerince noter ve özel bir öğrenci yurduna yapılan bombalı saldırıya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda PKK’nın gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi içerisinde faaliyet gösteren F.B. ve Z.T. isimli şahısların, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ve bazı örgütsel dokümanlarla birlikte yakalandığını açıkladı.

Şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Açıklamada ayrıca, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir iş yerine el yapımı bomba atmak suretiyle gerçekleştirilen saldırı olayının aydınlatılmasına ilişkin çalışmaların da devam ettiği belirtildi.

Önceki ay Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan noter ve özel bir öğrenci yurduna el yapımı bomba atmak suretiyle 2 ayrı saldırı gerçekleştirilmiş, bu saldırılar neticesinde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştı. CİHAN

Yorumlar