Boğazlıyan Halk Eğitim'den kayıt yenileme uyarısı

Yozgat’ın Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Türkoğlu, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı Açık Ortaokul için kayıt yenileme başvurusunun başladığını belirterek kayıt yenileyeceklerin mutlaka Halk Eğitim Merkezine müracaat etmesi gerektiğini söyled.

Google Haberlere Abone ol
Boğazlıyan Halk Eğitim'den kayıt yenileme uyarısı

Yozgat’ın Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Türkoğlu, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı Açık Ortaokul için kayıt yenileme başvurusunun başladığını belirterek kayıt yenileyeceklerin mutlaka Halk Eğitim Merkezine müracaat etmesi gerektiğini söyledi.

Türkoğlu, "2013-2014 eğitim ve öğretim yılında ‘Açık Ortaokul’ için kayıt yenileme tarihi 07 Şubat 2014 tarihinde sona erecektir. Bu nedenle Açık Ortaokul’da okuyanlar mutlaka kayıt yenileme başvurusu yapmaları gerekir." dedi.

Açık Lise’de okuyan öğrencilerin 4-5 Ocak 2014 tarihleri arasında sınava gireceklerini belirten Türkoğlu, "Açık lise sınavları Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Sınavlar için her türlü hazırlıklar başladı. Öğrenciler daha detaylı bilgi için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne müracaat edebilir." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar