Boğazlıyan Cumhuriyet İlköğretim Okulu yılsonu sergisini açtı

Boğazlıyan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri yılsonu Görsel Sanatlar ile Teknoloji ve Tasarım sergisini açtı. Açılan sergide öğrenciler tarafından, karakalem, pastel, kuru boya, sulu boya ve ebru teknikleri kullanılırken, Teknoloji...

Google Haberlere Abone ol
Boğazlıyan Cumhuriyet İlköğretim Okulu yılsonu sergisini açtı

Boğazlıyan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri yılsonu Görsel Sanatlar ile Teknoloji ve Tasarım sergisini açtı.

Açılan sergide öğrenciler tarafından, karakalem, pastel, kuru boya, sulu boya ve ebru teknikleri kullanılırken, Teknoloji ve Tasarım dersinde ise öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserler yer aldı. Öğrencilerin bir eğitim öğretim yılı boyunca yaptıkları eserler sergilendi.

Okul Müdürü Kadir Erdem, Görsel Sanatlar Öğretmeni Nabi Fakılı ile Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Ecem Pulat, öğrencilerinin yapmış oldukları bu çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti. Öğrencilerin hayal gücü ile el becerilerinin bir araya gelmesi bu güzel sanatsal değerlerini ortaya çıkardığını belirten Erdem, "Gönlümüzden geçen sanatsal yönleri güçlü olan öğrencilerin bu yeteneklerini devam ettirmelidirler.” dedi.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Nabi Fakılı ile Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Ecem Pulat ise sene başından bu yana öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar ile sergi açıp yeteneklerini sunmalarının mutluluk verici olduğunu belirtti.

CİHAN

Yorumlar