Bodrum Özel Merter Koleji sınavına yoğun ilgi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Özel Merter Koleji, 4. ve 8. sınıflar arası ödüllü bilgi yarışması düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Bodrum Özel Merter Koleji sınavına yoğun ilgi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Özel Merter Koleji, 4. ve 8. sınıflar arası ödüllü bilgi yarışması düzenledi. Müdür Ömer Faruk Hoşdoğdu, yaptığı açıklamada sınava katılımın yoğun olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin ve Bodrum’un başarısına katkıda bulunmak istedik. Özellikle 8. sınıflar için sınav büyük bir önem arz etmekte, çünkü onlar nisan sonu itibariyle TEOG sınavına girecekler. İstedik ki Bodrum'daki tüm öğrencilerimiz, kendi seviyelerini ve Bodrum’daki yerlerini görsünler." dedi.

Sınavın ferdi ve ödüllü bir yarışma olduğunu belirten Müdür Hoşdoğdu, "4. sınıflar için 75 dakika, 8. sınıflar için 120 dakika olarak belirledik. Katılımın yoğunluğu bizi ayrıca sevindirdi. Sadece öğrencilerimiz değil, veliler de geldi. Sonuçları hafta içi açıklayıp gerek web sitemizde duyurmak suretiyle gerekse okullara kendi sonuçlarını göndermek suretiyle bilgilendireceğiz. Ödül törenimizi, 17 Nisan Perşembe günü okulumuzda yapacağız. Ödülleri sadece öğrencilere değil, ilk 10'a giren öğrencilerimizin danışman öğretmenlerine ve okullarına da vereceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar