Birlikte Yaşadığı Kadın ve Üniversiteli Oğlunu Öldürdü

Yalova'da, 67 yaşındaki Elham Parlak, birlikte yaşadığı kadın ve oğlunu av tüfeği ile öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Birlikte Yaşadığı Kadın ve Üniversiteli Oğlunu Öldürdü

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde, 67 yaşındaki Elham Parlak av tüfeğiyle, müşterek yaşadığı 43 yaşındaki Nurgül Er ile hususi bir üniversitede Bilgisayar Mühendisliği kısmı 3. sınıfta okuyan oğlu 21 yaşındaki Fatih Er'i öldürdü.

KAHVALTI KANA BULANDI

Çınarcık'ta eşinden boşanan Nurgül Er, 7 sene evvela Elham Parlak ile müşterek yaşamaya başladı. Ayrı evlerde oturan Elham Parlak'ın, bu sabah Nurgül Er ile Çınarcık'a gelen oğlu Yalçın Er'i Karpuzdere Mahallesi'ndeki evinde kahvaltıya çağırdı. Kahvaltı esnasında belirlenemeyen sebeple çıkan tyükselişma kavgaya dönüşünce, ruhsatsız av tüfeğini piyasa Elham Parlak, Yalçır Er'i, peşinden Nurgül Er'i öldürdü.

POLİSE TESLİM OLDU

Anne ile oğlu hadise yerinde öldü. 155 Polis İmdat'ı arayan Elham Parlak, 2 kişiyi öldürdüğünü teslim olmak istediğini söyledi. Kısa zamanda belirtilen adrese gelen polis ekipleri, Parlak'ı gözaltına aldı.

CENAZELER OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Cumhuriyet Savcısı'nın hadise yerinde tetkik yapmasından sonra anne ile oğlunun cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

'TARTIŞMA NEDENİNİ HATIRLAMIYORUM'

Elham Parlak, polisteki ifadesinde, kahvaltı esnasında hatırlamadığı bir sebeple çıkan tyükselişma peşinden üstüne yürüyen Yalçın Er'e, peşinden da Nurgül Er'e ateş ettiğini söylediği söylendi. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar