Bir dershanenin olmadığı Damal, TEOG sınavında atak yaptı

Bir dershanenin bulunmadığı Ardahan'ın Damal ilçesi TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı)'nda şehir merkezi dahil tüm ilçelerde birinci oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bir dershanenin olmadığı Damal, TEOG sınavında atak yaptı

Bir dershanenin bulunmadığı Ardahan'ın Damal ilçesi TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı)'nda şehir merkezi dahil tüm ilçelerde birinci oldu. Damal'ın, eğitimde gösterdiği başarı dikkat çekti. Dershanenin olmadığı ancak gönüllü olarak aynı zamanda ücretsiz eğitim veren Damal Okuma Salonu'nun sınavlarda gösterdiği başarı ilçe Milli Eğitim Müdürü tarafından takdir edildi.

Damal İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Us, Damal Okuma Salonu ve Test Merkezi'nin gösterdiği başarıdan dolayı kurumda çalışan öğretmen ve buradan destek kursu alan öğrencileri tebrik etti. Us, "Bu başarı bizi çok memnun etti. Eğitime büyük desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Okuma Salonumuz gerçekten büyük ve önemli işler yaptı. Biz de onların her zaman destekçisiyiz.'' dedi.

Okuma Salonu ve Test Merkezi Müdürü Ersin Yıldız ise öncelikle tüm öğretmenlere ve öğrencilere gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayıp, "Bu başarı tüm Damal'ın başarısıdır. Bize her zaman destek veren Damal İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Us'a çok teşekkür ederim. Yalçın Bey bize her zaman güleryüzüyle yardımcı oldu. Ne zaman kapısını eğitimle ilgili bir meseleyle çalsak hemen yardımımıza koştu. En büyük pay onlarındır. Kaymakamlığımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ederim. Eğitim için el ele çalışmaya devam edeceğiz. Damal ve Ardahan sınavlarda sondan yukarılara doğru tırmanacaktır.'' ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar