BİNTED ve Merinos AKKM ailesi bayramlaştı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan BİNTED’in merkez personeli ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) görevli personel, yönetim kadrosuyla bayramlaştı.Merinos AKKM’deki bayramlaşma törenine, Bursa İnsan...

Google Haberlere Abone ol
BİNTED ve Merinos AKKM ailesi bayramlaştı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan BİNTED’in merkez personeli ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) görevli personel, yönetim kadrosuyla bayramlaştı.

Merinos AKKM’deki bayramlaşma törenine, Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi (BİNTED) Ortaklar Kurulu Başkanı ve Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, BİNTED ve Merinos AKKM yöneticileri ile personeli katıldı.

Tüm personelin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Semih Pala, günden güne daha büyük bir aile olan ve güçlenen BİNTED’in bundan sonra daha kapsamlı, planlı, projeli ve disiplinli çalışmalar yapacağını belirtti. BİNTED’in, belediyelere kurulduğu günden bu yana nitelikli elemanlar sağladığını, Merinos AKKM’yi Türkiye’nin en yoğun ve aktif kongre ve kültür merkezi olarak işlettiğini ifade eden Pala, BİNTED ve Merinos AKKM personelinin Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini kaydetti.

BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay da tüm personelin Ramazan Bayramı'nı kutladı, mutluluk ve huzur diledi. Daha sonra Semih Pala, Birgül Yıldız Günay ve yönetim kadrosu, tüm personelle tek tek bayramlaştı.

CİHAN

Yorumlar