Bingöl'de 'Herkes O'nu Okuyor' ödülleri dağıtıldı

"Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında Bingöl'de dereceye girenlere ödülleri, Nur Düğün Sarayları'nda düzenlenen törenle takdim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Bingöl'de 'Herkes O'nu Okuyor' ödülleri dağıtıldı

"Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında Bingöl'de dereceye girenlere ödülleri, Nur Düğün Sarayları'nda düzenlenen törenle takdim edildi. Bingöl Ufuk Eğitimciler Derneği'nce, Fahr–i Kâinat Hz. Muhammed (SAV)'i tanıtmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler için düzenlenen program, Kur'ân okunmasıyla başladı, ilahilerle devam etti.

Yarışma için şehirde 4 bin 592 kişinin kayıt yaptırdığını belirten Dernek Başkanı Basri Şahin, ''Kaybedeni olmayan bir yarışma demiştik. 7'den 70'e binlerce insan, Hz. Muhammed (SAV)'in hayatını okumuş oldu. Böyle bir olaya vesile olmak bile bizi mutlu eder. Ayrıca ilimizde yetişkin kategorisinde iki birinci çıktı. Biri Saliha Güneş, diğeri ise Şüheda Zeynep Baytan'dır. Bizim ödülümüz ise bir umreydi. Saliha isimli yarışmacı bize, 'Ödül çok güzel ama diğer kardeşimiz giderse çok daha sevinirim.' diyerek ödülünden feragat etmiştir. O kardeşimizin yaptığı bu fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Diğer kategorilerde ise dereceye giren tüm kardeşlerimizin ödüllerini de bu programda takdim etmiş olduk. Katılan tüm yarışmacılara teşekkür ederim.'' şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar