Bilgisayar kasası ve yastıktan esrar çıktı

Şanlıurfa polisinin ‘torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda bilgisayar kasası ve yastık içine gizlenmiş şekilde uyuşturucu ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Bilgisayar kasası ve yastıktan esrar çıktı

Şanlıurfa polisinin ‘torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda bilgisayar kasası ve yastık içine gizlenmiş şekilde uyuşturucu ele geçirildi. 5 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 3 kişi tutuklandı.
Genç ve çocukların yoğun bulunduğu cafe, internet cafe, parklar, okul çevreleri gibi yerlerde Narkotik ve Asayiş ekipleri suç ve suçlularla mücadeleye ağırlık veriyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Uyuşturucu tacirlerine yönelik 2 operasyon düzenledi. İpekyol Mahallesinde bir İnternet Cafe’ye düzenlenen operasyonda; işyerini detaylı bir şekilde arayan Narkotik Suçlarla Mücadele Polisi, gençleri zehirlemek için kullanılan uyuşturucuları, bilgisayar kasalarından, döşek ve yastık kılıflarından çıkardı. Satışa hazır halde olduğu değerlendirilen 5 paket 12.25 gram esrar, 12 captagon hap ele geçiren polis, olayla bağlantılı 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü ‘Satmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak’ suçundan tutuklandı. Polis tarafından yapılan ikinci operasyonda ise 565 uyuşturucu hap ele geçirildi. Bir kişi ise gözaltına alındı.
CİHAN

Yorumlar