Beyoğlu'ndaki çanta cinayetinin 17 yaşındaki zanlısı tutuklandı

Beyoğlu'nda, öldürüldükten sonra cesedi bir çanta içerisinde temizlik görevlileri tarafından bulunan Suriye uyruklu kadının katil zanlısı 17 yaşındaki erkek kardeşi tutuklandı.Beyoğlu'nda dün sabah erken saatlerde temizlik görevlilerinin...

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu'ndaki çanta cinayetinin 17 yaşındaki zanlısı tutuklandı

Beyoğlu'nda, öldürüldükten sonra cesedi bir çanta içerisinde temizlik görevlileri tarafından bulunan Suriye uyruklu kadının katil zanlısı 17 yaşındaki erkek kardeşi tutuklandı.

Beyoğlu'nda dün sabah erken saatlerde temizlik görevlilerinin bulduğu bir çanta içinden kadın cesedi çıkması üzerine başlatılan soruşturmada, cesedin Suriye uyruklu Musaybe Almousa(24) olduğu belirlenmişti. Yapılan araştırmalarda bugün çantanın bırakıldığı yeri gören bir güvenlik kamerasında iki kişinin çantayı taşıma kayıtlarına rastlanmasının ardından Almousa'nın 17 yaşındaki erkek kardeşi M.A.R., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Poliste verdiği ifadesinde ablasının çocuklarını ve eşini Suriye'de bırakarak Türkiye'ye geldiğini belirten M.A.R., memlekete dönmesini istediklerini, ancak kendisinin dönmek istemediği için sık sık tartıştıklarını, son tartışmanın ardından ablasını öldürdüğü şeklinde ifade verdiği öğrenilmişti.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na öğleden sonra getirilen M.A.R., Çocuk Savcısı'na ifade verdikten sonra çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklandı. M.A.R., yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeden çıkarılarak Maltepe Cezaevi'ne götürüldü. CİHAN

Yorumlar