Beyoğlu’nda dilenci ve seyyar satıcı operasyonu

Büyükşehir ve Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, İstiklal Caddesi’nde polis desteği ile dilenci ve seyyar satıcı operasyonu yaptı. Satıcıların malzemelerine el koyan zabıta, dilencileri de Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü’ne götürdü....

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu’nda dilenci ve seyyar satıcı operasyonu

Büyükşehir ve Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, İstiklal Caddesi’nde polis desteği ile dilenci ve seyyar satıcı operasyonu yaptı. Satıcıların malzemelerine el koyan zabıta, dilencileri de Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü’ne götürdü. Şahıslara Kabahatler Kanunu’na göre ceza kesildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dün saat 18.00 sıralarında İstiklal Caddesi ve bağlı sokaklarda dilenci ve seyyar satıcılara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Beyoğlu İlçe emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile motorize polis ekipleri de zabıtanın operasyonuna destek verdi. Zabıtalar, dilenen şahısları teker teker toplayıp minibüse bindirdi. Seyyar satıcıların malzemelerine de ekiplerce el konuydu. Malzemeler kamyonete yüklenerek götürüldü.

Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü’ne götürülen dilencilere Kabahatler Kanunu’na göre 91 lira ceza kesildiği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar