Beylikdüzü Hastanesi 2015’te açılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Beylikdüzü – Beykent Mevkii’nde yapımına başlanılan Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi 29 Ekim 2015’te hizmete açılacak.

Google Haberlere Abone ol
Beylikdüzü Hastanesi 2015’te açılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Beylikdüzü – Beykent Mevkii’nde yapımına başlanılan Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi 29 Ekim 2015’te hizmete açılacak. Toplam 39 bin 370 metrekare alana inşa edilecek, 300 yataklı ve 7 katlı hastanenin temel atma töreni Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

Törende söz alan Müezzinoğlu, “Sevgili Beylikdüzü halkı, sağlık konusu bizler için çok hassas bir mevzudur. Deyişlerimize bakarsanız ‘Önce sağlık’, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözleri insana ve sağlığa verilen değere dikkat çeker. Bizler de bu mantıktan hareketle durmadan çalışıyor ve çıtayı hep daha yukarı taşıyoruz. İnşaallah 2015 sonuna kadar şimdiye kadar yapılmış mevcut hizmetlerimizin dışında ülkemize, 186 inşaatta 31 bin yatak kapasitesi daha kazandırma gayreti içerisindeyiz. Bu çok büyük bir rakam, bugün burada açılışını yaptığımız hastanemiz de bu yeni hizmetlerin içerisinde. Hastaneyi yapma süreci içerisinde birçok engelle karşılaştık ve üzülerek söylüyorum ki geç kaldık. Bunu telafi etmek gerekir. Ekibimizden hastanenin açılışı ile ilgili 29 Ekim 2015 tarihi için söz alıyorum. Hastanemiz Beylikdüzümüze, bölgemize ve hepimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise “Mutluluğumu tarif etmem inanın mümkün değil. Hastanemizi bölgemize kazandırmak için çok ciddi gayretler sarf ettik ve bugün hastanemizin resmi temel atma töreninde bir aradayız. Temel atma töreni diyoruz ama görüyorsunuz ki hastane inşaatımız ciddi manada mesafe kaydetmiş. Ben öncelikle şahsım adına, sonrasında ilçem ve çevre ilçeler adına sayın bakanımıza canı gönülden teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Hastanemiz tüm bölge için hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Geniş katılımlı törende protokolün butona basması ile hastanenin temeli atıldı. CİHAN

Yorumlar