BEÜ, Batman Üniversitesi'ni 3 - 0 yendi

Bitlis Eren Üniversitesi(BEÜ) Voleybol takımı, 2. Lig voleybol maçında karşılaştığı Batman Üniversitesini 3-0 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
BEÜ, Batman Üniversitesi'ni 3 - 0 yendi

Bitlis Eren Üniversitesi(BEÜ) Voleybol takımı, 2. Lig voleybol maçında karşılaştığı Batman Üniversitesini 3-0 mağlup etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde 11 üniversitenin katılımıyla düzenlenen 2. lig maçlarında oldukça başarılı bir çizgi çizen Bitlis Eren Üniversitesi dün elde ettiği Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi galibiyetinin ardından bu gün ise Batman Üniversitesi'ni 3 - 0’lık net bir skorla yendi.

Batman Üniversitesi maçından da galibiyetle ayrılan Bitlis Eren Üniversitesi ligde 3.’lüğü garantiledi. Bitlis Eren Üniversitesi Voleybol Takımı yarın ise lig ikinciliği için Gaziantep Üniversitesi ile karşılaşacak.

Elde edilen başarıların önemine vurgu yapan Bitlis Eren Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Salih Aygün, hedeflerinin birinci lige çıkmak olduğunu söyledi.

Yarın oynanacak olan Gaziantep maçı içinde iddialı olduklarını dile getiren Aygün, yarın da maça kazanmak için çıkacaklarını ancak maç sonucu ne olursa olsun maçta centilmenliğin kazanacağını belirtti.

Şu anki puan durumuyla ligde 3.lüğü garantilediklerine vurgu yapan Aygün şöyle konuştu: "Basketbol ve voleybol takımlarımız bizlere dün çifte galibiyet sevinci yaşatmışlardı. Bu gün ise bu çifte galibiyete Voleybol takımımız bir halka daha taktı. Maçtan galip ayrıldık. Çok mutluyuz. Hedefimiz birinci lige çıkmak. Bunun içinde önümüzde yarın oynanacak olan Gaziantep maçı var. Bu maçı da kazanıp ligde ikinciliğe yükselmek istiyoruz. İnşallah takımızın bu maçı da alacak güçte olduğuna inanıyorum. Ben galibiyet üstüne galibiyet sevinci yaşatan takımımızı tebrik ediyor ve birinci lig yolunda takımımıza başarılar diliyorum." CİHAN

Yorumlar