Beton Mikserinin Ezdiği Anne ve Bebeği Aynı Mezara Defnedildi

Muğla'da eşinin kullandığı motosikletin beton mikserinin altına girmesi sonucu ölen 6 aylık hamile Şadiye Gaznevi ile karnından alındıktan sonra ölen kız bebeği aynı mezara defnedildi.

Google Haberlere Abone ol
Beton Mikserinin Ezdiği Anne ve Bebeği Aynı Mezara Defnedildi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, benzeri 27 yaşındaki Engin Gaznevi'nin kullandığı motosikletin beton mikserinin altına girmesi neticesinde yaşamını yitiren 2 çocuk anası 6 maaş gebe 23 yaşındaki Şadiye Tuba Gaznevi ile karnından alındıktan sonra ölen kız bebeği tıpkı mezara defnedildi. Beton mikseri sürücüsü 38 yaşındaki Mehmet Görçüm ise tutuklandı.

NELER OLDU?

Kaza önceki gün Tuzla Mahallesi Esnaf Hastanesi Kavşağı'nda meydana geldi. 48 JB 163 plakalı motosikletiyle Esnaf Hastanesi anlamında kavşağa gelen hususi güvenlik görevlisi Engin Gaznevi, ardında oturan 6 maaş gebe benzeri Şadiye Tuba Gaznevi ile kırmızı ışıkta bekledi.

YANDAN ÇARPTI

Yanlarında duran Mehmet Görçüm yönetimindeki 48 JB 776 plakalı beton mikseri, yeşil fer yanınca devinim etti. Ovacık Köprüsü yönüne dönüş yapmaya çalışan mikser, yolun karşısına geçmek arzulayan Gaznevi çiftinin motosikletine yandan çarptı.

BERABER ÖLÜME GİTTİLER

Motosikleti ve Engin Gaznevi'yi 4 m. sürükleyen beton mikseri, Şadiye Tuba Gaznevi'nin üstünden geçti. Ağır yaralanan Şadiye Tuba Gaznevi hastanede yaşamını yitirirken karnından tahsil edilen 6 maaş kız bebeği de kısa zaman sonra öldü.

ANNESİNİN TABUTUNUN ÜSTÜNE KONDU

Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin peşinden Kargı Mahallesi'ndeki baba evine getirilen Şadiye Tuba Gaznevi ve 6 maaş bebeğinin cenazesi, daha sonra Kargı Mezarlığı'nda götürüldü. Cenaze namazı esnasında bebeğin küçük tabutu Şadiye Tuba Gaznevi'nin tabutunun üstüne konuldu.

ANNE VE BEBEĞİ AYNI MEZARA DEFNEDİLDİ

Eşi ve bebeğini kaybeden Engin Gaznevi, cenaze namazı esnasında ayakta güçlükle durdu. Törende Şadiye Tuba Gaznevi ve bebeği için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Namazın peşinden bebeğin tabutunu, annesiyle müşterek defnedileceği mezara kadar Engin Gaznevi taşıdı. Anne ve bebeği gözyaşları arasında tıpkı mezara defnedildi.

MİKSER SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Motosiklete çarpan beton mikseri sürücüsü Mehmet Görçüm, Fethiye Polis Merkezi'ndeki sorgusunun peşinden dün Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi. Görçüm savcılıktaki ifadesinin peşinden çıkarıldığı nöbetçi mahkeme vasıtası ile 'Taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan tutuklandı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar