BESYO'da 'Öğretim Materyalleri Sergisi' düzenlendi

Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 3.

Google Haberlere Abone ol
BESYO'da 'Öğretim Materyalleri Sergisi' düzenlendi

Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri tarafından eğitim bilimleri öğretim görevlisi rehberliğinde dönem sonu 'Öğretim Materyalleri Sergisi' düzenlendi.

Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serkan Hazar, Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rüçhan İri, Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Polat, öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri Yüksekokul 1. Katta açılan sergiyi gezerek, öğrencileri ve rehber öğretim elemanlarını tebrik etti.

Öğretim Materyalleri Sergisi’nin Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 3.sınıf öğretim teknolojileri ve materyal tasarımı dersi uygulama içeriğinden hazırlandığını vurgulayan Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serkan Hazar, “Beden Eğitimi ve Spor Alanında Ana ve Alt Branşlara ait bir çok tasarım geliştirilmiş. Yüzme, voleybol, futbol, basketbol, hentbol, tenis, güreş, boks, atletizm, atıcılık, dağcılık, kayak, snowboard, fitness, step, ralli gibi çok çeşitli dal ve alt alanda zengin ve tatmin edici bir çalışma yapılmış ve birebir saha ölçülerine göre küçültülmüş.” dedi.

    Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serkan Hazar, “Bu emek ürünü ve özenle hazırlanmış Öğretim Materyalleri Sergisi için Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Dersini yürüten Eğitim Bilimleri (Öğretmenlik Formasyonu) Öğretim Görevlisi Süleyman Tuzcu ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 3.sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İfade ettiğim gibi, bu alanın öğretim elemanlarıyla iyi bir çalışma yapıp, çok geniş kapsamlı sporu ve branşlarını tanıtıcı ve sporu geniş kitlelere yaygınlaştırmayı ve sevdirmeyi amaçlayan eğitici bir proje yürüteceğiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar