Berkin’in babası, Gül'den sorumluların ortaya çıkarılmasını istedi

Gezi olayları sırasında başına biber gazı kapsülü isabet ederek ağır yaralanan Berkin Elvan'ın avukatı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Berkin’in babası Sami Elvan’ı aradığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Berkin’in babası, Gül'den sorumluların ortaya çıkarılmasını istedi

Gezi olayları sırasında başına biber gazı kapsülü isabet ederek ağır yaralanan Berkin Elvan'ın avukatı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Berkin’in babası Sami Elvan’ı aradığını söyledi. Baba Elvan'ın ise Cumhurbaşkanı’ndan olayın sorumlularının yargı önüne çıkarılmasını istediği öğrenildi.

Gezi olaylarında ağır yaralanan Berkin Elvan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor. Durumu gittikçe kötüleşen ve 15 kiloya kadar düştüğü öğrenilen Berkin Elvan için arkadaşları ve ailesi ise hastane içinde ve önünde beklemeye devam ediyor.

Elvan’ın sağlık durumu ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan Elvan ailesinin avukatı Evrim Deniz Karatana, Elvan’ın sağlık durumunun kritik olduğunu söyledi. Elvan’ın hayati riskinin yüksek olduğunu dile getiren Avukat Karatana, “Berkin’in beyin fonksiyonları oldukça yavaşladı. İç organlarında ciddi hasar mevcut. Önce kalbi durdu. Berkin’in durumu gittikçe ağırlaşıyor. Durumu gittikçe kötüleşiyor. Kilosu 45’ten 15’e düştü.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül’ün Baba Elvan’ı aradığını ve geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu doğrulayan Avukat Karatana, Baba Elvan’ın Cumhurbaşkanı Gül’den olayı gerçekleştirenlerin yargı önüne çıkarılmasını istediğini söyledi.

CİHAN

Yorumlar