Benzin dökerek oturduğu evi ateşe verdi

Bahçelievler’de birlikte yaşadığı kişiyle tartışan Özbekistan uyruklu kadın, evi benzin dökerek ateşe verdi. Yangın nedeniyle mahalle sakinleri sokağa döküldü.Çamlık Caddesi Hercai Sokak’ta meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti:...

Google Haberlere Abone ol
Benzin dökerek oturduğu evi ateşe verdi

Bahçelievler’de birlikte yaşadığı kişiyle tartışan Özbekistan uyruklu kadın, evi benzin dökerek ateşe verdi. Yangın nedeniyle mahalle sakinleri sokağa döküldü.

Çamlık Caddesi Hercai Sokak’ta meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti: Erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan Özbekistan uyruklu Muhabbet M. ile arkadaşı arasında gece saatlerinde tartışma yaşandı. Erkek arkadaşı bir süre sonra evden ayrılınca Muhabbet M. de dışarı çıktı ve bir süre sonra elinde benzin bidonuyla geri döndü. Benzini eve döken kadın, 5 katlı apartmanın giriş katındaki daireyi ateşe verdi. Yangını gören apartman sakinleri ise sokağa döküldü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri tüm daireyi saran yangını söndürerek diğer dairelere sıçramasını önledi. Özbek kadın ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Bir mahalle sakini “Gece daireden sesler geldi. Polis çağırdık. Polis bir şey bulamadı ve gitti. Bir saat sonra kadının sesi geldi. Ben dışarı çıktım. Bir taksici onu benzinliğe götürmüş. Kadın evi, adamı yakacağım diyordu. Ben polis ve ambulans çağırdım. Onlar gelene kadar evin çoğu yandı. Kadın çok kızmıştı. Evi de adamı da yakacağım diyordu. Polislere gösterdim. Yakaladılar.” diye konuştu.

Apartman sakinleri kadından şikayetçi olurken, gözaltına alınan Muhabbet M., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. CİHAN

Yorumlar