Belediyeden hanımlara ücretsiz cilt bakımı

Ankara Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’nde kadınlara cilt analizi ile cilt bakımları yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Belediyeden hanımlara ücretsiz cilt bakımı

Ankara Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’nde kadınlara cilt analizi ile cilt bakımları yapıldı.
Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri’nde düzenlenen programlarda hanımlara yönelik faaliyetler her geçen artarak devam ediyor. Bu hafta da Nezaket Hanımevi’nde kadınlara yönelik “Cilt bakımı ve sağlıklı cildin özellikleri” uygulamalı olarak anlatıldı.
Güzellik Uzmanı Gülşen Genç’in katılımıyla gerçekleştirilen programda hanımlara sağlıklı cilt bakımı konusunda bilgiler verilerek uygulama yapıldı. Cildi korumanın yolları, herhangi bir olumsuzluk karşısında alınması gereken önlemler ve atılması gerek adımlar konusunda hanımlar bilgilendi.
Saç ve cilt konusunda kadınların karşılaşacakları problemleri ve izlemeleri gereken yolları anlatan Gülşen Genç, “Cilt ve saç konusunda karşılaşılan problemlerde ilk başvuracağımız yer doktorlar olmalı. Ondan sonra da kozmetik ürünler yerine bitkisel ürünler tercih edilmelidir. Saçımızı ve cildimizi kozmetik ürünlerle bozmamak gerekir.”dedi.
Programa katılan hanımlara hem uygulama yapıldı hem de kendi ciltlerine uygun ürünler tavsiye edildi. Hanım evlerindeki programlardan memnun kalan kadınlar Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar