Belediyeden bayraklı tepki

Diyarbakır’da yaşanan bayrak indirme hadisesini kınayan Polatlı Belediyesi, tepkisini Karatepe mevkiine Türk bayrağı dikerek gösterdi.Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz başkanlığında Halkla İlişkiler Müdürü Murat Kurt ile bazı...

Google Haberlere Abone ol
Belediyeden bayraklı tepki

Diyarbakır’da yaşanan bayrak indirme hadisesini kınayan Polatlı Belediyesi, tepkisini Karatepe mevkiine Türk bayrağı dikerek gösterdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz başkanlığında Halkla İlişkiler Müdürü Murat Kurt ile bazı daire müdürleri, şehrin güney girişine Türk bayrağı dikti. Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz, bir milletin hakimiyetinin sembolü, onuru olan bayrağın Diyarbakır'da gönderden indirilmesinin kabul edilemez olduğunu, milli manevi değerlerin unutturulmak istendiği ortama inat Polatlı’daki hakim noktalara bayrak diktiklerini ve dikmeye devam edeceklerini söyledi. Akdeniz, bayrağın bir milletin bağımsızlık sembolü olduğunu belirtti.

Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz, "Bizim bayrağımız dünya üzerindeki en kutsal bayraktır. Zira şehitlerimizin kanlarıyla oluşmuştur. Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bayrağımıza yapılan hain saldırı kabul edilemez. Polatlı Belediyesi olarak biz de bu kapsamda şehrimizin hakim noktalarından bir tanesinde göndere bayrağımızı diktik. Unutturulmaya ve hatta yok edilmeye çalışılan milli değerlerimize sahip çıkmak en önemli vazifemizdir.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar