Belediye meclis üyesi adaylar Pursaklar'ı gezdi

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediye meclis üyesi adaylarına ilçeyi gezdirerek yapılan hizmetleri anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Belediye meclis üyesi adaylar Pursaklar'ı gezdi

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediye meclis üyesi adaylarına ilçeyi gezdirerek yapılan hizmetleri anlattı. İlçenin siluetini değiştiren özgün projeleri tanıtan Başkan Çetin, çalışmalar hakkında meclis üyesi adaylarını bilgilendirdi.

Mehmet Akif Ersoy Tesisleri, Tevfik İleri Pazar Alanı ve Kültür Merkezi, Tebessüm Konağı, Şehit Salim Akgül Parkı, Saray Kültür Merkezi ve Dede Torun Evleri, Nezaket Okulları, Hanım Evleri, Tebessüm Çarşısı, Spor Merkezleri, parklar gibi çok sayıda hizmet noktasını gezen meclis üyesi adayları ilçedeki değişimi yerinde gördü. Şehit Salim Akgül Parkı’ndaki gezi esnasında arsenikten arındırılarak halkın hizmetine sunulan İyi Su Çeşmesi’nden su içen Başkan Çetin, hemşehrileri ile bir süre sohbet etti.

Başkan Çetin’e ilçeye İyi Su Çeşmesi'ni tekrar kazandırdığı ve hizmetleriyle ilçeyi geliştirdiği için teşekkür eden meclis üyesi adayları da seçmenlere Ankara’nın gözde ilçesi olan Pursaklar’daki hizmetleri anlatacak. Yeni dönemde de “Tebessüm sürecek” diyen Selçuk Çetin, sosyal ve kültürel belediyecilikte özgün projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar