Belediye, mahalle sakinlerini sokak iftarlarında buluşturuyor

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı Ramazan ayında Polatlı Belediyesi mahallelerde sokak iftarı başlattı. Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Esentepe, Gülveren ve Şentepe mahalle sakinleri ile iftar yaptı....

Google Haberlere Abone ol
Belediye, mahalle sakinlerini sokak iftarlarında buluşturuyor

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı Ramazan ayında Polatlı Belediyesi mahallelerde sokak iftarı başlattı.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Esentepe, Gülveren ve Şentepe mahalle sakinleri ile iftar yaptı. Mahalle sakinleri sokak iftarlarına büyük ilgi gösterdi. Başkan Mürsel Yıldızkaya, ilçedeki birlik ve beraberlik ruhunu geliştirip canlı tutmak, kardeşliği artırmak gayesiyle düzenledikleri sokak iftarlarını geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Yıldızkaya, Ramazanın bereketini mahalle sakinleri ile birlikte tatmanın mutluluğu yaşadıkların belirtti. Sokak iftarlarının her yıl Ramazan ayında süreceğini dile getiren Başkan Mürsel Yıldızkaya, “Cenabı Hak tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. İnşallah daha sonraki yıllarda daha güzel programlar yaparız. Ramazanı fırsat bildik. Siz değerli hemşehrilerimizle buluştuk.” dedi.

Başkan Yıldızkaya, iftar sonrası davetlilerle bir süre sohbet etti, onların sorunlarını dinledi. CİHAN

Yorumlar